Bekijk de foto's van de BN'ers in het echt!

De foto's uit Het Perfecte Plaatje zijn te koop

Fabienne Keijzer 1956
Wil jij de foto's die tijdens het tv-programma 'Het Perfecte Plaatje' zijn gemaakt in het echt zien of zelfs kopen? Dat kan! De foto's worden momenteel namelijk tentoon gesteld in Museum Hilversum. En morgen, op 20 december, wordt een deel van de beelden geveild voor het goede doel. Grijp je kans!

Bekijk de foto’s van de BN’ers in het echt

Ben jij benieuwd hoe de foto’s die Humberto Tan, Marco Borsato, Kim Feenstra en de andere bekende Nederlanders hebben gemaakt tijdens ‘Het Perfecte Plaatje’ er in het echt uit zien? Breng dan een bezoekje aan Museum Hilversum!  Daar kun je de foto’s uit het RTL 4-programma, én een aantal beelden die nog nooit eerder zijn vertoond, bekijken. Ook kun je er de zeven afleveringen nog eens zien. De tentoonstelling loopt nog tot en met 31 december. Kim Feenstra is in ieder geval enthousiast! 
Veiling Het Perfecte Plaatje

Veiling voor Ready2Help van het Rode Kruis

Morgen, op 20 december, wordt er een veiling georganiseerd waarbij een deel van de foto’s van de BN’ers verkocht zal worden. De opbrengst van deze veiling gaat naar Ready2Help van het Rode Kruis. Ready2Help is een burgerhulporganisatie waarvoor iedereen zich kan aanmelden. Het netwerk kan worden ingezet bij een noodsituatie in ons land, of het nu gaat om een waterramp, een verkeersinfarct of hulp bij vluchtelingen, iedereen kan op zijn of haar manier een bijdrage leveren. De veiling zal worden geleid door Benthe Tupker, veilingmeester van Christie’s. Wil je hierbij zijn of wat meer informatie krijgen over de tentoonstelling? Neem dan een kijkje op museumhilversum.nl.

Humberto Tan winnaar Het Perfecte Plaatje

In de laatste aflevering van het programma werd vorige week bekend gemaakt dat Humberto Tan de beste fotograaf onder de BN’ers was. Hij haalde de gehele serie de beste resultaten en de jury was erg onder de indruk. Tijdens het programma maakte hij onder andere deze foto:
Veiling Het Perfecte Plaatje

Lees ook: Foto-expositie RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne