De 5 leukste fotografie-gifts!

De 5 leukste fotografie-gifts!

Redactie 1309
Ze staan ieder jaar weer voor de deur: de feestdagen. Desondanks lijken ze ieder jaar weer als een verassing te komen. Het inkopen van leuke cadeaus komt hierdoor voor vele aan op de laatste minuut. Vooral bij online aankopen kan het er nogal om hangen of een cadeau op tijd in huis is. Spannend! Met de juiste voorbereidingen bezorg je jezelf een hoop stress. Daarom zetten we de leukste fotografie-gadgets voor je op een rij (Geen zorgen: de selfie-stick laten we in deze opsomming achterwege).

1.Smartphonecover 2.0

Bij Ztylus tillen ze smartphone-lensjes naar een compleet nieuw niveau. Bij de Revolver Case zijn de lensjes op een vernuftige manier verwerkt in een smartphonehoesje. Zo zijn ze draagbaar, compact en altijd klaar voor gebruik. Je schakelt eenvoudig tussen verschillende modi. Daarnaast zijn de kwetsbare lensjes en het toestel 24/7 voorzien van de beste bescherming. O.a. verkrijgbaar voor iPhone 6 (Plus) en Samsung Galaxy S7 (Edge). Iets buiten het budget? Universele opzetlensjes en een winters smartphonehoesje zijn perfecte telefoon accessoires.

2.Sfeervolle verlichting

De dagen worden steeds korter en donkerder. Een goede foto vraagt echter om voldoende belichting. Ook voor selfie’s! Met de Lumee case is dit probleem opgelost. Hij is namelijk voorzien van een fiks aantal krachtige LED’s. Met een simpele druk op de knop stel je de hoeveelheid licht bij voor de perfecte belichting. Niet alleen geschikt voor ijdele fahionista’s: ook de doorgewinterde smartphone-fotograaf kan met dit hoesje perfect uit de voeten. Het hoesje is namelijk ook los te gebruiken om bij te lichten. Twijfel je voor welk toestel je een hoesje moet aanschaffen? Met een universele smartphone-ringflitser speel je altijd op safe. Daarnaast is een LUMU lichtmeter erg handig. Deze is speciaal ontwikkeld voor gebruik met een smartphone en geeft inzicht in de juiste hoeveelheid licht.

3.Lightpainting

De winter is het seizoen bij uitstek voor nachtfotografie. Bij Glowy Zoey is een uniek pak ontwikkeld met ingebouwde LED’s. Met dit pak tover je jezelf om tot een glow-in-the-dark stickfigure. Ook leuk: een Lumdoo smartphonehoesje. Deze is voorzien van een unieke lichtgevende laag. Met de bijgeleverde pen voorzie je hem van een tijdelijke boodschap of print. Voornamelijk bij nachtfotografie is een goed statief erg belangrijk. Als smartphone-fotograaf kom je prima weg met een telefoonhoesje met standaard. Voor langere sluitertijden of opties biedt een GorillaPod Mobile of Bottle Cap Tripod uitkomst. Met de laatste maak je van een flesje water eenvoudig een statief. Snel je foto’s bewerken na het schieten? Neem je MacBook mee, maar voorzie deze te allen tijde van een beschermende 12 inch MacBook hoes.

4.Printer-to-go

We willen alle leuke fotografie-resultaten natuurlijk zoveel mogelijk delen en terugkijken. Een smartphonehoesje met ingebouwde printer helpt hiermee! De PRYNT smartphonecase tovert je iPhone om tot een echte Polariod-printer. Is hij iets te prijzig of niet geschikt voor het juiste toestel? Dan is een bedrukt Sony Xperia X Compact hoesje een leuk alternatief. Voorzie hem van een unieke foto en deel gemakkelijk die bijzondere herinnering met de wereld.

5.Polaroid Instant Zip Mobile Printer

Een ander alternatief is een losse Polaroid-printer. Bijvoorbeeld de Polaroid Instant Zip Mobile Printer. Groot voordeel van deze printer is dat hij voor meerdere toestellen geschikt is. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van deze unieke gadget. Het is hiermee een perfect gezamenlijk cadeau voor een vriendengroep of leden van de fotografieclub.

Binnen het huidige aanbod fotografie gadgets is ongetwijfeld iets geschikts te vinden. Met een bijpassende surprise of een mooie verpakking is de verassing helemaal compleet! En wanneer het pakje vol verwachting van zijn papier wordt ontdaan? Dan schiet je uiteraard een leuke foto van de reactie. Met deze producten tover je bij iedere fotografie-fan namelijk direct een glimlach op zijn of haar gezicht.

…Of zet je ze na het lezen van dit artikel op je eigen verlanglijstje? 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie