Daten met een filmrolletje, welke past bij jou?

Daten met een filmrolletje, welke past bij jou?

Fokelien Broekstra 400
Vroeger was het simpel om het juiste filmrolletje te kiezen. Je kende je camera door en door en wist precies wat voor beelden je ging maken. Inmiddels is de film ouderwets en de nieuwere generatie heeft geen idee dat er een verschil in de rolletjes zit. Daarom is er nu de Film Dating om jou te helpen de juiste keus te maken.

Film Dating

Gezellig met vier filmrolletjes uiteten hoeft natuurlijk niet. Film Dating is een korte quiz op de computer met foto’s waaruit je moet kiezen. Door steeds jouw voorkeur aan te geven, kan de website een geschikte film voor je kiezen. Het idee kwam van fotograaf Vincent Moschetti, hij wilde een effectieve manier creëren om makkelijker een film te kunnen kiezen. 

Kleur of toch niet?

De eerste vraag die je tegen komt in de quiz is of je kleur of zwart/wit wil fotograferen. Na dat je de eerste vraag hebt beantwoord komen er een aantal fotokeuzes voorbij. Na een paar vragen komt de website met een filmrolletje die bij jouw fotografiestijl past en een die daar in de buurt komt. Je kunt dus snel naar een betere fotozaak om er een te halen!

Gaat de website jouw helpen in een juiste keus maken?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien