Dansers in beweging

Dansers in beweging

Nadja Geskus 847
Mode- en beautyfotograaf Ken Browar en danseres en fotograaf Deborah Ory hebben een prachtig project opgezet. Het NYC Dance Project laat prachtige foto’s zien van de magische wereld van dansers. De portretten laten de meest fantastische dansmoves zien op precies het goede moment.

NYC Dance Project

De NYC Dance Project is een initiatief om de magische wereld van de dans en dansers te presenteren. Mode- en beautyfotograaf Ken Browar en danseres en fotograaf Deborah Ory begonnen dit fantastische project. Toen Ken en Deborah de kamer van hun dochter wilden verfraaien, ontstond het idee voor dit project. Ze wilden het vullen met foto’s van dans, gezien hun dochter ook een aspirant ballerina is. Maar omdat ze echt goede foto’s wilden hebben en hedendaagse dansers wilden gebruiken voor de kamer, besloten ze om de foto’s zelf te maken.

Dansers in beweging

Dansers

Ze namen contact op met een van de belangrijkste dansers bij het American Ballet Theatre en vroegen of ze hem misschien konden fotograferen. Hij stemde toe en zijn woord verspreidde zich snel. Ken en Deborah kregen toen verschillende verzoeken binnen voor een medewerking van andere leden van de NYC dance community.

De prachtige foto’s hieronder zijn afkomstig uit het boek The Art of Movement. Het boek zal uitkomen op 25 oktober. Je kunt hem hier pre-orderen. Bekijk het gehele project hier.

Dansers in beweging

Dansers in beweging

Dansers in beweging

Dansers in beweging

Foto’s gemaakt door  Ken Browar en Deborah Ory

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja