Dagelijkse momenten vastleggen in het gezin

Dagelijkse momenten vastleggen in het gezin

Aäron Nasarany 246
Het starten van een gezin kan op verschillende manieren worden beleefd. De een vindt het zenuwslopend, terwijl de andere dagelijks geniet van allerlei kleine dingen. In dit artikel geven we je tips om die bijzondere momenten vast te leggen.

Focus op de details

Je vrouw is net bevallen van een prachtige, maar vooral gezonde dochter of zoon. Na aantal portretten, of een hele newbornshoot enkele maanden later, kun je bijvoorbeeld fotograferen dat hij of zij de vinger van vastpakt van jouw lieftallige vrouw. Of we vliegen naar een aantal jaren later wanneer jouw dochter of zoon zich opmaakt voor haar eerste date. Maak je kind niet altijd bewust van de camera, zodat je een natuurlijke reactie vastlegt. 

Experimenteer met perspectieven

Kinderen op een jonge leeftijd beleven de wereld vanuit hun oogpunt. Probeer daarom de wereld te zien door hun ogen en kies een laag standpunt. Je merkt vanzelf dat je dan andere plaatjes schiet dan voorheen.

Neem altijd je camera mee

Het belangrijkste is om jouw camera altijd mee te nemen, zodat je niks mist. Een zakformaat camera is natuurlijk makkelijker, dan een complete Sony FS7. De Canon M5 zou een optie kunnen zijn.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron