Creëer prachtig licht met een doos koekjes

Creëer prachtig licht met een doos koekjes

Nadja Geskus 634
Soms kun je van de meest simpele voorwerpen iets geniaals maken. Christian Tudor deed zoiets in dit interessante experiment. Hij nam een simpele doos koekjes en maakte daar prachtige verlichting mee. Het is heel simpel en je kunt het dus thuis gemakkelijk nabootsen. Bekijk hoe hij dit deed!

Doos koekjes

Hoe vaak gooi jij wel eens een doos weg? Vanaf vandaag kijk je daar misschien wel anders tegenaan. Christian Tudor kwam met een zeer interessante tutorial, waarin hij op een slimme manier gebruikt maakt van een doos koekjes. Het enige wat je nodig hebt om dit na te kunnen maken, zijn een doos koekjes, een camera, externe flitser, statief, trigger, plakband en een schaar. Grote kans dat jij dit ook in huis hebt liggen, dus kun je zeer gemakkelijk zelf aan de slag gaan!

Creëer prachtig licht met een doos koekjes

Experiment

Het experiment is niet nieuw, maar Christian Tudor van het YouTube-kanaal Academy of Photography ging nog een stapje verder met dit fantastische idee. Het wordt deze week weer iets minder lekker weer, dus het is een prachtig moment om lekker de studio in te duiken en eens aan de slag te gaan met dit leuke experiment!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja