Concertgebouw gepromoot via een drone

Concertgebouw gepromoot via een drone

Aäron Nasarany 342
Beethoven, Mozart en Bach. Allemaal pioniers in de klassieke muziek. In dit artikel combineren we klassieke muziek met prachtige dronebeelden.

Concertgebouw

Het Elbphilharmonie in Hamburg, is één van de grootste en modernste concertgebouw ter wereld. Het concertgebouw is in november 2016 opgeleverd en haar eerste concert staat gepland op 11 januari 2017. De nieuwste technieken en een adembenemende architectuur zorgen voor een ongelooflijke beleving. Om die beleving te promoten op een visuele manier heeft het Elbphilharmonie de hulp ingeroepen van een professioneel reclamebureau Jung von Matt.

De video

Jung von Matt heeft de producers Simon & Paul ingeschakeld om een interactieve videotour te realiseren van het concertgebouw Het Elbphilharmonie dat volledig is ontworpen door de Zwitserse architecten Herzog & Meuron. Het interieur van Het Elbphilharmonie is werkelijk prachtig.

Drone

Om het interieur op een innovatieve manier in beeld te laten brengen is er gekozen om de video op te nemen met behulp van drones. De beelden zijn volledig gemaakt met de DJI Inspire 1. De video is uniek, aangezien er ook binnen in het gebouw is gefilmd. Check de video hieronder!

 

 

De video is gemaakt door Jung von Matt. Volgen kan via Facebook, Twitter en Instagram.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron