Claire de hond, een waar fotomodel

Claire de hond, een waar fotomodel

Fokelien Broekstra 553
Gister was de foto van Alice van Kempen de Foto van de Dag. De foto met haar hond Claire in de hoofdrol vertelde een verhaal en was goed belicht. De foto blijkt deel te zijn van een uitgebreide fotoserie. Alice en haar hond Claire reizen heel Europa door om bijzondere plekken te fotograferen. Haar hond speelt in veel foto's de hoofdrol.

Urban Exploring

Alice en haar hond beleven bijzondere avonturen. In veel urbex foto’s die Alice plaatst komt haar hond terug. Al ruim twee jaar reizen ze Nederland en de rest van Europa door om de gaafste urbex-locaties te bezoeken. De hond komt in alle foto’s op een speciale manier terug. Ook in landschapsfoto’s en bloemenvelden laat de hond zich op een mooie manier fotograferen. De hond lijkt in de foto’s het perfecte model. Hij kijkt overal perfect in of langs de camera. Gister was een foto van Claire de Foto van de Dag.

Voor meer foto’s van Claire de hond heeft Alice een InstagramFacebook of digifoto-profiel.

Mascotte in je foto

Eerder schreven we over een mascotte in je foto’s verwerken. Andrew Whyte gebruikte hiervoor een legopoppetje. Alice van Kempen doet het met een levend dier. Dit is natuurlijk nog uitdagender.

Heb jij ook een mascotte die je in je foto’s verwerkt? Deel hem in onze lezersgallery.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien