Chase Jarvis legt uit hoe je netwerkt

Chase Jarvis legt uit hoe je netwerkt

Nadja Geskus 671
‘Hoe moet ik netwerken?’ Dat is één van de vragen die Chase Jarvis dagelijks ontvangt. Zijn antwoord? ‘Je moet het werk doen! Als je foto’s hebt gemaakt stopt het werk daar niet.’ Hij maakte een interessante video waarin hij hier meer over uitlegt.

Chase Jarvis

Zijn doel is om zo creatief mogelijk te zijn. Chase Jarvis is al naar veel plaatsen afgereisd om zijn werk te kunnen maken. De meest belangrijke dingen in zijn leven zijn fotografie, film, muziek, zijn vrouw Kate en hun huisdieren. Hoewel Chase Jarvis een gevierd fotograaf is met tal van awards op zijn naam, is hij toch af en toe wat onzeker over zijn werk. ‘Ik ben dankbaar voor elke award die ik heb gewonnen, maar ik ben altijd onzeker geweest of ik ze wel verdiend heb.’

Chase Jarvis legt uit hoe je netwerkt

Netwerken

Er zijn miljoenen mensen op het internet die elke dag content creëren. Als jij dus wat op internet plaatst, wil dat niet meteen zeggen dat iedereen het ook ziet. Daar zul je wat voor moeten doen! Leg je connecties met anderen? Zit je op fora? Reageer je op de reacties die je krijgt? Promoot je jouw werk? Als je wilt dat je werk bekend wordt, zal je je moeten afvragen of je daar ook wel echt alles aan doet.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja