Korting op CEWE Fotoboek

CEWE FOTOBOEK: prachtige fotoboeken met hoge kwaliteit

Redactie 1870
Op zoek naar een professioneel fotoboek, voor de mooiste foto's van je vakantie, bruiloft of andere onvergetelijke gebeurtenis? Bij CEWE FOTOBOEK kun je terecht voor zo'n professioneel boek, waarbij de foto's niet geprint, maar echt belicht worden.

Advertorial

CeWe FotoboekSommige herinneringen wil je voor altijd levend houden. Om je foto's niet te laten verstoffen ergens in een kast, of erger: op je harde schijf, kun je ze bundelen in een mooi fotoboek. CEWE FOTOBOEK is de populairste fotoboek-producent van Europa en kun je dus gerust het fabriceren van zo'n fotoboek toevertrouwen.

Bijzondere kwaliteit

CEWE FOTOBOEK maakt gebruik van hoog kwalitatief fotopapier, dat niet zoals bij de meeste concurrenten wordt bedrukt, maar wordt belicht. Niet zomaar een boek dus, maar échte foto's prachtig verzameld. Je kunt kiezen voor het subtiele zijdeglans, maar vanaf dit voorjaar kun je ook voor prachtig hoogglans bij CEWE FOTOBOEK terecht.

CEWE FOTOBOEKOm de foto's volledig tot zijn recht te laten komen, maakt CEWE FOTOBOEK gebruik van een speciale binding, waardoor je foto's volledig plat liggen. Je kunt dus gerust je foto's over de middennaad laten doorlopen, ze zijn nog steeds in volle glorie te bekijken.

De gemakkelijke software van CEWE FOTOBOEK ondersteunt niet alleen jpg's, ook tiff- en png-bestanden kun je gebruiken in je fotoboek. Daardoor kun je werken met transparantie, zodat je nog leukere en creatievere resultaten kunt krijgen. 

Zal wel duur zijn, zo'n fraai fotoboek? Nee, helemaal niet! Bij CEWE FOTOBOEK maak je al een fotoboek vanaf 7,95 euro. Of je uit de acht beschikbare formaten nu het grootste of het kleinste boek uitkiest, CEWE FOTOBOEKen zijn altijd aantrekkelijk geprijsd. 

CEWE FOTOBOEK

Korting voor lezers van DIGIFOTO Pro!

Speciaal voor lezers van DIGIFOTO Pro is er een unieke korting van tien euro op een CEWE FOTOBOEK. Voer tijdens het bestelproces de actiecode 'DIGI10' in. Deze actie loopt tot en met 1 juni 2012 en is van toepassing op alle formaten.

Historie

CEWE FOTOBOEK is onderdeel van het in 1961 opgerichte Cewe Color; een organisatie die wereldwijd actief is op het gebied van fotofinishing. Zij maken van foto's de leukste, persoonlijke producten zoals bedrukte mokken, tassen, canvasdoeken, posters en natuurlijk het CEWE FOTOBOEK. Met 3000 mensen, waarvan 35 in Nederland, werken ze elke dag enthousiast aan het levend houden van herinneringen!

Blog

Neem ook een kijkje op het CEWE FOTOBOEKEN fotoblog voor tips rondom onder meer fotografie.

CeWe Fotoboek

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie