Pentax cashback-actie

Cashback-korting op Pentax K-3, K-S2 en K-50

Julian 2685
Koop je deze zomer een Pentax K-3, K-S2 of K-50, dan kom je in aanmerking voor een 'cashback' van maximaal honderd euro. Na het invullen van het actieformulier krijg je een bedrag teruggestort op je rekening. De spiegelreflexcamera's van Pentax zijn allemaal afgedicht tegen stof en vocht.

Ricoh Imaging, het moederbedrijf van Pentax, organiseert een cashback-actie rondom drie spiegelreflexcamera's. Koop je tijdens de actieperiode, die loopt van 25 mei tot en met 1 augustus 2015, een Pentax K-3, dan kom je in aanmerking voor een cashback van honderd euro. De K-3 is een geavanceerde spiegelreflexcamera met een robuuste behuizing en 24-megapixelsensor. Inmiddels is er ook een opvolger van deze camera geintroduceerd: de K-3 II, met een aantal kleine verbeteringen. Dankzij de cashback-actie kun je het voormalige topmodel nu extra voordelig aanschaffen.

De Pentax K-S2 is een compacte spiegelreflex met een handig uitklapscherm. Het goedkoopste model is de Pentax K-50, ook deze instapper heeft een robuuste behuizing. Op deze modellen zit een cashback van vijftig euro.

Een opvallende eigenschap van Pentax-spiegelreflexcamera's is dat ze vrijwel allemaal zijn afgedicht tegen stof en vocht. Ook de goedkopere modellen zoals de Pentax K-S2 en K-50 kun je probleemloos tijdens een regenbui gebruiken. Bij andere merken zijn alleen de topmodellen afgedicht. Daarnaast beschikken de Pentax-spiegelreflexen over beeldstabilisatie in de behuizing.

Pentax-camera's zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen. De actie geldt voor alle verschillende uitvoeringen van de genoemde camera's. Kijk voor meer informatie op de speciale actiepagina.

Pentax Cashback 2015