Canon presenteert Powershot SX430 IS

Canon presenteert Powershot SX430 IS

Fokelien Broekstra 802
Canon heeft een nieuwe PowerShot aangekondigd, de PowerShot SX430 IS. De camera is volgens Canon de perfecte gezinscamera. Door zijn flinke zoombereik kun je in de meest uiteenlopende situaties goede foto's maken.

Eigenschappen

De bridgecamera kan 20 Megapixel foto’s maken en filmen in HD 720p-video. Met de camera kun je maar liefst 45x inzoomen en dit kan nog eens worden verdubbeld door de Zoomplus. Hierdoor kun je alle belangrijke momenten van nog dichterbij beleven.

Dynamic NFC

Dankzij de Dynamic NFC kun je gemakkelijk je telefoon en camera met elkaar verbinden. Het enige wat je moet doen is met je camera je mobiel aan te raken. Op deze manier wordt er automatisch een wireless verbinding gemaakt. Natuurlijk kun jij je foto’s ook direct delen op social media.

Creatieve filters

De PowerShot SX430 IS biedt diverse functies en filters om je creativiteit helemaal op los te kunnen laten. Zo beschikt de camera over een aantal creatieve filters zoals toy camera, fisheye, miniatuur-effect, poster-effect en nog veel meer. Een aantal van de verschillende filters kun je direct op de camera gebruiken.

Beschikbaarheid

De PowerShot SX430 IS heeft een verkoopadviesprijs van €269,-. Hij zal vanaf februari 2017 te koop zijn in de winkels. Voor meer informatie over de camera kun je terecht op de website van Canon.
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien