Canon introduceert zes gratis stadsgidsen met verrassende locaties

Julian 1071
Canon maakt vandaag de introductie bekend van een serie gratis te downloaden stadsgidsen die nieuwe en verrassende kanten van zes steden in Europa laten zien. De steden zijn: Londen, Parijs, Madrid, Berlijn, Milaan en Amsterdam. De gidsen zijn samengesteld door fotografen, bloggers en kunstenaars uit de betreffende steden.

De samengestelde gidsen nodigen consumenten uit, de wereld rondom hen te verkennen, intensiever te kijken en op zoek te gaan naar de fascinerende en prachtige verhalen die zich elke dag ontvouwen.

De introductie van de stadsgidsen maakt deel uit van Canon's lopende 'Come and See'-merkcampagne, met op dit moment de twee cityclimbers die steden over de hele wereld verkennen vanuit unieke perspectieven op adembenemende hoogten.

Stadsgidsen

De serie stadsgidsen geeft een meer alledaagse kijk op steden, nodigt mensen uit met een frisse blik naar vertrouwde landschappen te kijken en stimuleert het ontdekken van verborgen locaties vanuit onverwachte hoeken.

Voor de samenstelling van deze exclusieve gidsen heeft Canon de hulp ingeroepen van zes influencer-duo's die woonachtig zijn in elk van de geselecteerde steden. Elk van deze persoonlijkheden brengt zijn of haar passie, creatieve flair en expertise in om unieke perspectieven te delen op de stops die onderdeel zijn van de tour door de steden.

  • Spanje: Madrid - Fashion en street style blogging duo, Mike & Gabriel van Cup of Couple
  • Nederland: Amsterdam – Professionele fotografen en bloggers, Andres & Joyce de Lange van On a Hazy Morning
  • Verenigd Koninkrijk: Londen – Professioneel parkour-atleet en fotograaf, Scott Bass
  • Duitsland: Berlijn – Grafisch ontwerper en blogger, Nina van Smaracuja
  • Italië: Milaan – Beeldend straatkunstenaar, Alice Pasquini
  • Frankrijk: Parijs – Fotograaf, Saúl Aguilar

Canon Stadsgids Amsterdam

Downloaden

De zes stadsgidsen zijn nu te downloaden via Canon's speciale 'Come and See' website. De stadsgidsen zullen ook onderdeel uitmaken van Canon's nieuwe EOS 760D, EOS 750D en EOS M3 Companion-apps. Iedereen kan deze apps downloaden, ook als je deze camera's niet bezit. Gebruikers kunnen hun route uitstippelen met de gidsen en stadsplattegronden en krijgen handige fototips om hen te inspireren en te helpen tijdens hun ontdekkingsreis door elk van de steden.

Gebruikers van de stadsgidsen worden aangemoedigd om beelden van hun reizen vast te leggen en deze met de hashtag #comeandsee te uploaden naar social media. Je kunt de foto's ook uploaden naar de galerij van de Come and See website en zo kans maken op het winnen van prijzen.

Naar verwachting zal medio juni de Nederlandse versie van de Companion-apps verkrijgbaar zijn in de app store.