Campagne tegen smartphonefotografen op bruiloften

Campagne tegen smartphonefotografen op bruiloften

Fokelien Broekstra 480
Je ziet het steeds vaker, gasten die met hun telefoon een snapshot willen maken van het bruidspaar tijdens de huwelijksvoltrekking. Continu heb je smartphones voor je lens waardoor het werk je vrijwel onmogelijk worden gemaakt. De mensen van SLF Weddings hadden schoon genoeg van de mobielfotografen. Ze maakten een filmpje met de oproep voor 'unplugged' bruiloften.

SLF Weddings

SLF Weddings is een Amerikaans bedrijf dat zich, zoals de naam al zegt, heeft gespecialiseert in trouwreportages in zowel foto als video. Het bedrijf heeft talloze bruiloften vastgelegd en zien steeds vaker hobbyisten en smartphonefotografen voorbij komen. Inmiddels heeft SLF Weddings er schoon genoeg van en maakte daarom deze grappige video met een boodschap.

 

#Unplugthewedding

Het doel van de video is om mensen bewust te maken en op te laten zien wat hobbyisten en smartphonefotografen voor invloed hebben op zijn omgeving en voor de ingehuurde fotograaf. Een aantal typische gevallen komen aan de orde. O.a. de oude mensen met iPads en enthousiaste amateurs, niemand wordt gespaard in dit filmpje.

Herken jij de irritante smartphonefotografen ook? Of ben je er stiekem zelf ook een?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien