Camera vliegt uit vliegtuigraampje

Camera vliegt uit vliegtuigraampje

Fokelien Broekstra 746
Waarschijnlijk is het je wel bekend dat er een hoge winddruk rond een vliegtuig is als je hoog in de lucht vliegt. Het is daarom belangrijk om je apparatuur goed vast te houden. Deze man verloor zijn camera door de hoge winddruk.

Camera weg

Je hoopt natuurlijk nooit dat je het overkomt en toch gebeurde het deze man. Hij wilde door een klein raampje een foto van de omgeving maken, hij vergat alleen even dat hij zijn camera goed vast moest houden. Voor hij er erg in had vloog zijn camera uit het raam en verdween in de lucht. Het beeld is dan wel grappig om te zien, maar sneu is het wel voor de man die zowel zijn camera als foto’s in een paar seconden kwijt raakt.

 

Riem

Deze man fotografeerde met een compact camera. Wanneer je van plan bent om vanuit een snel vliegend of rijdend voertuig foto’s te maken, is het slim om een nekriem van bijvoorbeeld Kekke om te doen. Of een polsband bij kleinere camera’s. Het zal nog niet de comfortprijs winnen als je camera wegvliegt. Maar je weet in ieder geval zeker dat je jouw camera niet kwijt bent.
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien