Budgettip: Plastic tas

Budgettip: Plastic tas

Aäron Nasarany 354
De plastic tas is onmogelijk om weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Supermarktketens, viszaken en drogisterijen zijn onlosmakelijk verbonden met een plastic (boodschappen)tas. Maar wist je dat een plastic tas ook superhandig kan zijn in de wereld van fotografie? Denk bijvoorbeeld aan een oplossing om je camera droog te houden in een regenbui.

Plastic tas

Dus stel je eens voor dat je op vakantie in Spanje de lokale supermarkt een bezoekje hebt gebracht om massaal inkopen te doen voor een gezellig barbecue met de vakantiegangers. Je probeert met je beste Spaans een plastic tas te vragen om vervolgens de boodschappen in de plastic tas te doen. Vervolgens loop je richting het apparatement terwijl de plastic tas heerlijk in je vingers snijdt. Eenmaal thuisgekomen leg je de plastic tassen op de aanrecht.
Na het uitladen ben je vaak geneigd om de plastic tas weg te gooien. Want waarvoor heb je het nog nodig? Nou een plastic tas kan een handig hulpmiddel zijn voor een fotograaf. Bovendien is een plastic tas geen aankoop waar we diep in onze buidel moeten tasten en goedkoper dan een euroknaller bij de McDonalds.

In de video hieronder krijg je vijf interessante mogelijkheden te zien hoe een plastic tas een hulpmiddel kan zijn voor de beginnende fotograaf.

 

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer handige hulpmiddelen je als beginnende fotograaf kan gebruiken om de foto’s een creatieve twist te geven. Check de video hieronder voor meer handige tips & tricks!

 

 

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron