Budgettip: Maak je eigen ringlamp

Budgettip: Maak je eigen ringlamp

Aäron Nasarany 729
Waarom zou je een fortuin uitgeven als je bepaalde dingen ook zelf kunt maken zoals een ringlamp? In dit artikel lees je hoe!

Ringlamp

Een ringlamp is een lamp dat perfect om het objectief past. Bij sommige ringlampen kun je zelfs de kleurtemperatuur aanpassen van 3000K (warmgeel) tot 7000K (wit) zoals bij de Falcon Eyes DVR-300DVC LED Ringlamp. Een ringlamp is ideaal voor het belichten van make-up. Daarom worden ringlampen vaak gebruikt door beauty vloggers om hun aangebrachte make-up met hun trouwe volgers te delen. Een ringlamp maakt korte metten met schaduwen, waardoor in dit geval de make-up erg goed te zien is. Heb je het momenteel niet zo breed, dan kun je altijd besluiten om zelf aan de slag te gaan om een ringlamp in elkaar te zetten met onderdelen die we makkelijk in huis kunnen halen.

Kerstsfeer

Om alvast een beetje in de kerstsfeer te komen hebben we de volgende video’s van EVA Landry voor je gevonden. In de video hieronder wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je een ringlamp kunt maken in een vorm van een hart!

 

 

Een ster staat meestal op de top van de kerstboom. Maar je kunt ook een ringlamp maken in een vorm van een ster. Bekijk de video hieronder om dat voor elkaar te krijgen!

 

 

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron