BN'ers gaan de strijd met elkaar aan in Het Perfecte Plaatje

BN'ers gaan de strijd met elkaar aan in Het Perfecte Plaatje

Fabienne Keijzer 1129
Vanaf 31 oktober wordt er wekelijks een fotografieprogramma uitgezonden op RTL 4. In Het Perfecte Plaatje gaan zeven bekende Nederlanders, waaronder Humberto Tan en Kim Feenstra, de strijd met elkaar aan. Welke BN’er maakt de beste foto’s?

BN'ers 

In zeven afleveringen proberen de BN’ers, onder leiding van professionele fotografen, hun fotografie-skills een boost te geven. Het programma zal worden gepresenteerd door Tijl Beckand. De BN’ers, Marco Borsato, Humberto Tan, Heleen van Royen, Winston Gerschtanowitz, Ruud Feltkamp, Paulien Huizinga en Kim Feenstra, krijgen iedere aflevering twee foto-opdrachten. Ze zullen worden beoordeeld door professionals William Rutten en Cynthia Boll. Naast deze juryleden schuift er ook iedere week een gastjurylid aan. Elke week zal er een deelnemer afvallen.

BN'ers Het Perfecte Plaatje - William Rutten

Foto: William Rutten 

Canon

Canon is hoofdsponsor van het programma. De BN’ers kunnen gebruik maken van verschillende camera’s en printers van Canon die via Media Markt beschikbaar zijn gesteld.

Jij kunt ook meedoen! 

Als kijker kun je ook meedoen met het programma. Het programma vraagt de kijkers mee te doen met de opdrachten die de BN’ers krijgen en hun foto’s in te zenden. Iedere week wordt uit de inzendingen de beste foto gekozen en deze wordt getoond in de aflevering.


Het Perfecte Plaatje is vanaf maandag 31 oktober iedere week te zien om 21:30 uur op RTL 4. Er zullen vast en zeker een aantal goede fotografie-tips voorbij komen in het programma. Ga jij kijken? 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne