Bloeiende zonnebloemen onder de melkweg

Bloeiende zonnebloemen onder de melkweg

Nadja Geskus 308
Ryan Heffron fotografeerde een prachtige serie van zonnebloemen die bloeien onder de melkweg. Bekijk de prachtige beelden die hij maakte.

Ryan Heffron

De afgelopen acht jaar bracht Ryan Heffron zijn camera tijdens reizen altijd mee. Hij hoopte de schoonheid van alle plaatsen vast te kunnen leggen zoals hij dat beleefde. Zo maakte hij onder andere deze prachtige reeks. Naast het fotograferen van zijn reizen maakt Ryan Heffron ook veel commercieel werk. Zo fotografeert hij veel bruiloften en mode. Voor zijn commerciële werk kun je terecht op deze website.

Bloeiende zonnebloemen onder de melkweg

Zonnebloemen

‘Ik wist al meerdere jaren dat deze zonnebloemvelden bestonden, maar aangezien de bloemen maar ongeveer twee weken bloeien, heb ik nooit eerder de kans gekregen om ze te fotograferen,’ vertelt Ryan Heffron op PetaPixel. Maar dit jaar was de kans dan eindelijk daar om ze te fotograferen, omdat Ryan minder op reis was wegens de geboorte van zijn eerste kind. Hij maakte prachtige foto’s overdag, maar was toch meer op zoek naar iets unieks. Gezien hij nog nooit een serie van zonnebloemen in de nacht had gezien, bedacht hij dat hij ze moest fotograferen onder de sterren van de melkweg. Deze prachtige serie kwam daar uit voort. Wil je weten hoe hij precies te werk ging? Dat kan! Op PetaPixel legt hij precies uit hoe hij deze foto’s heeft kunnen maken.

 

 

Bloeiende zonnebloemen onder de melkweg

Foto’s gemaakt door Ryan Heffron

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja