Birdie laat GoPro vliegen

Birdie laat GoPro vliegen

Fokelien Broekstra 871
Laat je GoPro vliegen met een Birdie! Deze gadget in de vorm van een badminton shuttle is ontworpen om tot grote hoogte in de lucht te gooien, kan drijven en hij is handig mee te nemen.

Birdie

Op de crowdfundingspagina Indigo kwam een bijzonder nieuw object voorbij. De birdie is ontworpen als goedkope versie van de drone. Je kan hem met je GoPro er aan vast geklikt in de lucht gooien. Birdie lijkt op een badminton shuttle, als je de vergelijking maakt zie je vormen terug komen in het ontwerp. Birdie is plezier maken met je vrienden. Laat hem continu foto's maken als hij in de lucht gaat, maar vang hem goed op, een val op een harde ondergrond zal geen genot zijn voor je GoPro. Ook is de birdie ontworpen zodat hij blijft drijven in het water. Ook hebben de makers nagedacht over een compact ontwerp. De birdie wordt geleverd in een zakje en is makkelijk op te vouwen.

Crowdfunding

De Birdie had voor zijn ontwikkeling 15.000 dollar nodig. Dit is inmiddels al het dubbele 32800 dollar opgehaald. De Birdie is te bestellen voor 49 dollar via de website van Indigo.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien