Bijzonder design van nieuwe Manfrotto cameratas

Bijzonder design van nieuwe Manfrotto cameratas

Nadja Geskus 3164
Elke fotograaf is zuinig op zijn apparatuur. En stiekem vind elke fotograaf het toch ook wel spannend om zijn apparatuur gewoon op zijn rug te hangen. Want hoe vaak kom je wel niet in een situatie, waarbij iemand erg makkelijk je tas open kan ritsen en je spullen kan stelen. Manfrotto heeft een nieuwe cameratas ontworpen, waarbij je je apparatuur kunt beschermen met je lichaam.

Om je dure fotografie apparatuur te beschermen komt Manfrotto nu met een bijzonder design voor hun nieuwe cameratas. De tas kan namelijk alleen aan de achterkant worden geopend, om zo bij de gewenste apparatuur te komen.

cameratas

Veilige cameratas

De ritssluiting die toegang geeft tot het camera gedeelte bevindt zich aan de achterkant. Dit betekent dat als de rugzak wordt gedragen, je niet de mogelijkheid hebt om bij de camera apparatuur te komen. Het is een eenvoudige oplossing waarbij geen sloten en sleutels nodig zijn en je geen ingewikkelde codes moet onthouden om je tas open te krijgen. Om je apparatuur te pakken moet je sowieso eerst je rugzak afdoen, dus het ontwerp is niet omslachtig.

Veel ruimte

De cameratas bevat ook andere vakken die makkelijker toegankelijk zijn. Hier kun je kleinere items in kwijt, die je niet in je broekzak wil stoppen, een fles water, je telefoon, maar ook een laptop van maximaal 13-inch. Ook is er een weersbestendig vak voor een statief aan de zijkant van de cameratas en de tas bevat een ingebouwd regenschild, wat alles droog houdt tijdens een plensbui.

cameratas

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja

afbeelding van Niels

Er zijn natuurlijk al veel meer van dit soort modellen te vinden. Het systeem werkt wel erg prettig. Toch het idee dat je spullen veilig zijn is erg prettig. Gebruik zelf de Lowepro Protactic 450AW