Betoverende, maar vooral zoete timelapse

Betoverende, maar vooral zoete timelapse

Aäron Nasarany 412
Met een timelapse is het super leuk om een tijdverloop in beeld te brengen. Timelapsevideo's worden gemaakt om bijvoorbeeld de zonsopkomst te vereeuwigen of verschillende seizoenen te laten zien. Een timelapse kan ook een stuk zoeter, met behulp van een paar M&M's.

De maker

Dr. Yan Liang is auteur, professioneel fotograaf, wetenschapper en medeoprichter van BeautifulChemistry.net. Het doel van het project is om wetenschap op een zo begrijpelijk mogelijke manier te presenteren aan de wereld. 

Mierzoet

Liang heeft zijn liefde voor fotografie en wetenschap gecombineerd, met als resultaat een betoverende timelapse van kleurrijke M&M's die wegvloeien in water. In de video hieronder zie je hoe de kleurstoffen uit de kleine snoepjes trekken. Het is een interessant gezicht en je zult merken dat je blijft kijken naar de bijzondere beelden!

 

 

De video is gemaakt met de Sony A7R M2 en een macrolens. Aan scherpte geen gebrek, de video is gemaakt in 4K zodat je elk detail kunt volgen. De video is gemonteerd door Dr. Yan Liang en Zaoeyo en de muziekrechten gaan naar Infinite Wonder door Big Score Audio. Meer video’s kun je vinden op dit Vimeo-kanaal. Wekelijks krijg je een nieuwe video voorgeschoteld met een snufje wetenschap.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron