Bescherm je smartphone-camera met een telefoonhoesje

Bescherm je smartphone-camera met een telefoonhoesje

Redactie 1086
Moderne smartphones hebben uitstekende camera's, maar zijn ook gevoelig voor valpartijen. Zorg dat je back-up camera dus goed beschermd is door een telefoonhoesje. De hoesjes van ontwerpeencase.nl zijn stevig genoeg voor een flinke klap. Bovendien kun je je favoriete foto op de case afdrukken.

Advertorial

Als beginnende fotograaf bevind je je waarschijnlijk steeds vaker in situaties waar je een prachtig plaatje kunt maken. Alleen draag je dan net je camera niet bij je! Gelukkig zijn de huidige smartphones meer dan degelijke vervangers geworden om mee te fotograferen.

Heb je de mogelijkheid om de foto van het jaar te maken, dan kun je snel je smartphone gebruiken als camera. Smartphones zijn echter fragiel en kunnen na een keer vallen al flinke schade oplopen. Zorg dat je back-up camera dus goed beschermd is door een telefoonhoesje. Bij Ontwerpeencase.nl ben je hiervoor aan het juiste adres.

De beste smartphone camera’s

Hoewel veel smartphone-producenten graag reclame maken voor het hoge aantal megapixels dat hun nieuwe vlaggenschip ondersteunt, is er veel meer nodig voor het maken van een goede foto. Uit onderzoek blijkt dat de Samsung Galaxy S6 Edge en iPhone 6S de beste smartphones voor 'real world shooting' zijn. Deze modellen zijn als winnaars uit de bus gekomen, omdat zij een camera bezitten die op automatische stand het beste presteert.

Er zijn echter genoeg andere smartphones op de markt die een uitstekende camera hebben. Voor vele hiervan zal je alleen als gebruiker de beste instellingen moeten bepalen voor de externe factoren van dat moment, zoals de lichtinval.

Telefoonhoesje met foto

Als je voor extra bescherming gaat, kun je er ook gelijk voor kiezen om een telefoonhoesje met foto erop te bestellen. Pak je beste werk erbij en laat deze haarscherp op een case printen. Dan kun je altijd en overal met jouw zelfgemaakte foto's pronken.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie