Stem mee op Facebook

Bepaal mee: Welke foto wint de mooie Pixum-prijs?

Jasper van Bladel 426
Wekelijks hebben we een Like-actie op Facebook voor de Foto van de Week. De vier foto’s die vorige week zijn verkozen tot de Foto van de Dag maken nu kans om de Foto van de Week te worden!

Op Facebook is het niet alleen mogelijk om met een duimpje te reageren, maar je kunt ook de icoontjes 'verbluft', 'geweldig' en een 'grappig' poppetje geven. Op deze manier kun jij ons laten weten wat jij de mooiste foto vindt.  De winnaar wint een jaarabonnement op digifoto Starter.

Op welke foto stem jij ?

Stem verbluft voor de foto van Annelies Van Dorsselaer
Stem hartje voor de foto van Gilbert de Bruijn
Stem duimpje voor de foto van Jurgen Piessens
Stem grappig voor de foto van Karen Velleman

Stemmen kan op Facebook en tot maandag 15.00.

Prijs: een foto op hout van Pixum t.w.v. € 55,-

De foto op hout is een directdruk op planken van mooi licht dennenhout. De planken zitten vlak tegen elkaar gemonteerd, horizontaal voor een liggende foto en verticaal voor een staand beeld. Tussen de planken is een heel klein beetje ruimte zichtbaar, maar dat is zeker niet storend.

De afdruk is haarscherp en zeer duidelijk. De kleuren zijn mooi weergeven en als je een foto kiest die qua onderwerp of kleuren aansluit bij de natuurlijke aard van het hout is het echt een aanrader. De houtnerf zie je ook nog door de foto heen en dat geeft een heel mooi effect. De foto loopt door tot aan de rand van de planken, zodat de kopse kant van de lichte dennenhouten balken de foto als het ware inkadert als je er schuin tegenaan kijkt.

Mooie prijs

Deze manier van fotopresentatie is een echte aanrader als je van de natuurlijke uitstraling houdt en als je een foto uitkiest die bij deze manier van presenteren past. Daarbij is de foto op hout erg degelijk uitgevoerd, bijzonder scherp afgedrukt en ruikt deze ook nog eens lekker. Ben jij de fotograaf die deze week de Foto van de Week maakt? Dan win je een waardebon voor een foto op hout in het formaat 45 x 30cm. Een mooie prijs lijkt ons!

Meer info: www.pixum.nl