Bepaal mee: Welke foto vind jij de Foto van de Week?

Bepaal mee: Welke foto vind jij de Foto van de Week?

Fokelien Broekstra 348
Wekelijks hebben we een Like-actie op Facebook voor de Foto van de Week. De vier foto’s die eerder deze week zijn verkozen tot de Foto van de Dag maken nu kans om de Foto van de Week te worden!

Op Facebook is het niet alleen mogelijk om met een duimpje te reageren, maar je kunt ook de icoontjes 'verbluft', 'geweldig' en een 'grappig' poppetje geven. Op deze manier kun jij ons laten weten wat jij de mooiste foto vindt.  De winnende foto wint een Handboek Beter Fotograferen, een boek dat uitgebreid de belangrijkste stappen in de fotografie omschrijft. 

Op welke foto stem jij ?
Stem verbluft voor de paddestoelen van Knoeri Fast
Stem hartje voor de runaway bride van Ellen Wissink
Stem duimpje voor het mistige bos van Annemieke Stuij
Stem grappig voor de olifanten van Wilco Bos

Stemmen kan tot morgenmiddag 16.00 uur.

Prijs een Handboek Beter Fotograferen

Ervaring, talent en inspiratie zijn onmisbare elementen om een onderscheidende foto te kunnen maken. Hoewel deze drie niet altijd op topniveau aanwezig zijn, kan iedereen betere foto’s maken. U moet weten welke facetten een rol spelen bij het maken van wat ‘men’ een mooie foto noemt. De auteurs hebben deze aspecten in dit boek ontrafeld en gestructureerd in tien aandachtspunten. Houd hieraan vast om elke opname tot een goede foto te maken en de kans op een winner te verhogen. Veel fotoplezier. 

Win je de prijs niet, maar wil je het boek wel hebben? Dan kun je hem hier bestellen. 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien