Bepaal mee: Welke foto vind jij de Foto van de Week?

Bepaal mee: Welke foto vind jij de Foto van de Week?

Fokelien Broekstra 309
Wekelijks hebben we een Like-actie op Facebook voor de Foto van de Week. De vier foto’s die eerder deze week zijn verkozen tot de Foto van de Dag maken nu kans om de Foto van de Week te worden!

Op Facebook is het niet alleen mogelijk om met een duimpje te reageren, maar je kunt ook de icoontjes 'verbluft', 'geweldig' en een 'grappig' poppetje geven. Op deze manier kun jij ons laten weten wat jij de mooiste foto vindt.  De winnaar wint een Jupio PowerVault 6000 Travel Adapter 

Op welke foto stem jij ?
Stem verbluft voor de wants van Annemieke Stuy
Stem hartje voor het bos van Tamara Verhoog
Stem duimpje voor de kinderen van Diana Schouten
Stem grappig voor de zeepbel van Katrien Deblauwe

Stemmen kan tot morgenmiddag 16.00 uur.

Prijs Jupio PowerVault 6000 Travel Adapter

Je kent het wel. Na een lange reis kom je aan in je hotelkamer en dan kom je erachter dat je stekkers niet passen in de plaatselijke stopcontacten. Onhandig, want je wilt natuurlijk je telefoon, camera’s en tablets opladen zodat je altijd genoeg power bij je hebt om mooie foto’s of video’s te maken tijdens je vakantie.

Als je veel reist kom je in aanraking met allerlei verschillende aansluitingen, want in ieder werelddeel gebruiken ze een ander soort stekkers. In dat geval komt de Jupio PowerVault 6000 als geroepen, want dat is een adapter waarmee je zowel in Europa, de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en in Azië terecht kunt.  Heel handig en ook bijzonder compact, want met al deze mogelijkheden zou je een groot apparaat verwachten en dat is deze Travel Adapter allerminst.

Dit soort adapters is niet uniek, maar waar deze Jupio PowerVault zichzelf onderscheidt is het feit dat het naast een adapter ook een powerbank is waarmee je dus je telefoon of laptop op kunt laden op plekken waar je geen stopcontact hebt. Heel handig als je voor een paar dagen de jungle gaat bezoeken of als je in een tentje slaapt.

De Adapter is uitgerust met twee usb poorten waarmee je apparatuur tegelijkertijd op kunt laden. De output van de Adapter is 2.5A en de capaciteit van de PowerVault is 6000mAh, genoeg power om bijvoorbeeld je smartphone drie keer volledig op te laden.

Kortom: een bijzonder handig én compact accessoire dat je ongetwijfeld veel plezier en gemak geeft tijdens je reizen.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien