Beginnersgids voor bij een fotoshoot

Beginnersgids voor bij een fotoshoot

Fokelien Broekstra 533
Een fotoshoot van begin tot het einde in goede banen leiden kan flink wat moeite en energie kosten. Het begeleiden van een model, camera instellen, regisseren, lampen positioneren, model op zijn of haar gemak stellen. Eigenlijk moet je bij een fotoshoot alles tegelijk doen.

Comfortabeler

Hoe vaker je in een fotoshoot samenwerkt met modellen en hoe beter jij je apparatuur leert kennen, hoe soepeler jij alle handelingen kan gaan combineren en uitvoeren. Hierdoor ga jij jezelf steeds prettiger voelen in een situatie en gaat een shoot automatisch soepeler lopen. Hierdoor ga jij je steeds meer op je gemak voelen waardoor de zenuwen wegblijven. 

Beginnersgids

James van Who Shot The Photographer heeft een beginnersgids gemaakt waarin hij belangrijke onderdelen van het doen van een fotoshoot bespreekt en uitlegt. In de 25 minuten durende video worden alle aspecten doorgesproken en duidelijk uitgelegd. Na het kijken van de video weet jij wat er van je verwacht wordt. Het is een leerzame video waar we zeker wat van op kunnen steken.

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien