Balletfotografie bij weinig licht (video)

Balletfotografie bij weinig licht (video)

Senta Bemelman 435
Een lichtgevende tutu, snel voetenwerk en gecontroleerde dansbewegingen. Kijk snel hoe balletfotografie bij weinig licht eruit ziet!

Vind jij ballet ook prachtig om naar te kijken? Dan is deze video zeker een aanrader! Kijk snel hoe de danseres in een donkere ruimte wordt gefotografeerd, met lichtgevend kostuum!

Deze video is in het Engels, maar gemakkelijk met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Klik op het knopje met ‘CC’ en Engelse ondertiteling verschijnt. Klik vervolgens op het tandwielicoontje om de instellingen aan te passen. Kies voor de optie ‘subtitles’ om de ondertiteling aan te passen en gebruik de  ‘auto translate’ optie om de tekst in een andere taal te krijgen. Lukt dit niet in het venster op onze website, klik dan op de YouTube-knop om naar de originele videolocatie te gaan. Hier kun je op de bovenstaande manier de ondertiteling aanpassen. Bij sommige video’s werkt de vertaalfunctie niet optimaal, waardoor je soms vreemde zinnen voorbij ziet komen. Voor het grootste gedeelte levert de vertaalfunctie echter een prima resultaat op en is de ondertiteling goed te begrijpen.

Avondfotografie

Wil je zelf ook aan de slag met avondfotografie? Doe ook mee met de wedstrijd met het thema ‘avond.’ Lees hier meer over de deelname en voorwaarden! 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta