Achter de schermen bij fotoshoot van Ed Sheeran

Backstage bij de covershoot van Ed Sheeran voor Rolling Stone

Fokelien Broekstra 725
Ben jij altijd al benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een covershoot voor een magazine? Dan kun je nu een kijkje nemen bij de ‘Rolling Stone’ covershoot van Ed Sheeran. Hierin kunnen we in een kort filmpje zien hoe het er aan toe gaat tijdens een shoot.

Kleding uitzoeken

In het filmpje kom je verschillende aspecten van de shoot tegen, er is kort te zien hoe de zanger samen met verschillende mensen de juiste kleding aan het uitkiezen is. Kleding, make-up, achtergrond en houding moeten perfect op elkaar worden afgestemd om een mooi sprekend beeld te krijgen.

Houding

Vervolgens zie je de verschillende houdingen die Ed Sheeran aanneemt. Van gehurkt tot slingerend met een gitaar, alles moet geprobeerd worden om het juiste plaatje te maken. Ook wordt de zanger op foto gezet met een voetbal. Hij lijkt er plezier in te hebben en mee te denken over de beelden. Waardoor er veel interactie zichtbaar is tussen het personeel en de fotograaf. Er wordt zelfs taart naar binnen gebracht in een van de pauzes.

Ben jij nieuwsgierig wat er precies gebeurt bij een shoot, kijk dan het korte filmpje dat gemaakt is door het magazine.

 

 

Eindresultaat 

Na de shoot wordt de foto gekozen en de cover in elkaar gezet. Ed Sheeran deelt vol trots zijn eerste cover voor het Rolling Stones magazine op zijn Instagrampagina. Hierdoor kunnen wij ook zien wat het uiteindelijke resultaat is geworden. 

 

My first Rolling Stone cover, everywhere friday x

Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos) op

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien