Babyfoto’s met een hartverscheurend verhaal

Babyfoto’s met een hartverscheurend verhaal

Fokelien Broekstra 517
Jaren waren Lyndsay en Matthew Brentlinger er mee bezig, een kindje krijgen. Na jaren van proberen kwam hun droom op 17 december 2016 uit in de vorm van een tweeling, een meisje en een jongetje.

Triest verhaal

Toen het stel 23 weken zwanger was bleek de rechterkant van het hart van William, het jongentje van de tweeling, te functioneren. Het stel kreeg te horen dat hij niet levend geboren zou gaan worden. Gelukkig overleefde de kleine de geboorte. Samen met zijn zusje Reagan bracht hij 11 dagen door met zijn ouders.

Fotograaf

Om de tijd die het gezin samen had mooi vast te leggen, werd de fotografe Lindsey Brown ingeschakeld. Net voor kerst werd er een mooie fotoreportage gemaakt door haar van de tweeling en het gezin samen. De foto’s zijn voor het gezin de meest dierbare herinneringen die ze hebben van hun complete gezin in de korte tijd die ze samen hadden.

Overleden

Na 11 dagen bij zijn ouders en zusje te zijn geweest overleed William helaas alsnog aan zijn hartafwijking. Desalniettemin, waren het voor Lindsay en Matthew de mooiste dagen van hun leven.

Lindsay Brown

Lindsay Brown is al vanaf haar twaalfde bezig met fotografie. Ze is moeder van vier kinderen en is trots dat ze kan zeggen dat fotografie haar werk is. Ze fotografeert voornamelijk pas geboren baby’s, kinderen en families. Voor Lindsay was dit ook een bijzondere fotoshoot, die haar zeker niet koud heeft gelaten. Lindsay heeft een prachtige fotoreportage gemaakt, waarin William op een prachtige manier herinnerd zal worden door zijn ouders en later door zijn tweelingzusje.

Bekijk meer werk van Lindsay Brown Photography op haar website, Facebook of Instagram
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien