Baby’s fotograferen met deze handige tutorial

Baby’s fotograferen met deze handige tutorial

Nadja Geskus 418
Je kent ze vast wel. De meest schattige foto’s van baby’s op zachte kleedjes, kussens en schattige outfits. Maar hoe fotografeer je zoiets nou eigenlijk? Stephanie Cotta geeft je een aantal tips in deze leuke tutorial, zodat je straks zelf aan de slag kan!

Stephanie Cotta

Stephanie is een award-winnende fotograaf van baby’s. Haar fotografie stijl creëert ze met natuurlijk licht en haar klanten omschrijven haar beelden als tijdloos. Ze leerde zichzelf fotograferen met natuurlijk licht en fotografeert nu al langer dan vier jaar baby’s voor haar klanten.

Baby’s fotograferen met deze handige tutorial

Baby tutorial

In deze tutorial worden 15 houdingen uitgelicht die Stephanie Cotta gebruikt bij haar shoots. Door deze tutorial krijg je een dieper inzicht in de aanpak van natuurlijke studio verlichting, lens keuzes, camera keuze tijdens het fotograferen op handmatige stand en je krijgt tips & tricks over het poseren van een slapende baby. Het kan namelijk een behoorlijke uitdaging zijn om een 5-dagen oude baby te poseren als je niet de tools en trucs weet te gebruiken die Stephanie de afgelopen 5 jaar heeft ontwikkeld.

Bekijk snel de tutorial en duik daarna zelf deze bijzondere tak van fotografie in! Stephanie Cotta heeft ook een iBook uitgebracht over het fotograferen van pasgeboren baby’s. Meer informatie daarover kun je hier vinden.

 

 

Foto's gemaakt door Stephanie Cotta

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja