App: Gebruik UNUM voor een aantrekkelijke Instagram-pagina

App: Gebruik UNUM voor een aantrekkelijke Instagram-pagina

Senta Bemelman 2239
Instagram is een handig middel om je werk als fotograaf te delen. Maak je Instagram-pagina aantrekkelijker met behulp van UNUM.

Als fotoraaf kun je sociale media zoals Instagram gebruiken om jouw werk aan de wereld te laten zien. Op deze manier kun je feedback krijgen of mogelijk klanten werven. Maar hoe werk je goed met Instagram? Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van handige apps om jouw bezoekers te monitoren en het bereik van je foto’s te vergroten.

UNUM

Een voorbeeld is UNUM waarmee je posts in kan plannen en een thema kan maken.  Daarnaast kun je kunt zien welke hastags populair zijn en hoe goed jouw foto’s worden bekeken.  In de onderstaande video’s zie je hoe dit er in de praktijk uitziet.

Deze video’s zijn in het Engels, maar gemakkelijk met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Klik op het knopje met ‘CC’ en Engelse ondertiteling verschijnt. Klik vervolgens op het tandwielicoontje om de instellingen aan te passen. Kies voor de optie ‘subtitles’ om de ondertiteling aan te passen en gebruik de  ‘auto translate’ optie om de tekst in een andere taal te krijgen.

Downloaden

Je kunt UNUM downloaden voor Android en iPhone. Meer informatie vind je op de website van UNUM.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta