Allereerste drone race in Nederland bijna een feit

Allereerste drone race in Nederland bijna een feit

Fabienne Keijzer 798
Je kunt naast filmen en fotograferen natuurlijk ook racen met een drone! En daarom is er voor het eerst in Nederland een echte drone-race georganiseerd,de DARE League.

DARE League

Tijdens de eerste DARE League op 19 november nemen de beste drone piloten van Nederland het tegen elkaar op. Een spectaculaire race track op het terrein van een oude fabriek in ’s-Hertogenbosch is de basis voor de eerste drone race in Nederland. Degreef & Partner is trotse sponsor van dit spannende evenement. De inschrijving voor drone piloten is inmiddels gesloten, maar het is zeker gaaf om hierbij aanwezig te zijn als publiek. Je kunt ook je eigen drone meenemen om de fijne kneepjes van het vak te leren van ervaren drone piloten.

Knockout race

De wedstrijd is een knockout race waarbij er steeds minder piloten overblijven. Er zijn verschillende tracks waar geracet wordt. De overall winnaar krijgt naast de eeuwige roem ook een DARE League beker en een prijzenpot van 750 euro. De races beginnen om 14:00 uur en de finales zullen tussen 20:30 en 21:00 uur plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op de website.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne