Allereerste 'digifoto Starter Vrijdag Fotoquiz' op 29 april

Allereerste 'digifoto Starter Vrijdag Fotoquiz' op 29 april

Senta Bemelman 626
Het is tijd voor de allereerste ‘digifoto Starter Vrijdag Fotoquiz’! Op 29 april barst de strijd los en start de quiz om 15:00. Test jouw kennis op het gebied van fotografienieuws en doe mee!

Het maakt niet uit waar je bent, op kantoor of voor de buis, zorg dat je meedoet! Want dit is dé kans om te laten zien hoeveel jij af weet van fotografie. Verbluf je vrienden en familie, of daag iemand uit om ook mee te doen met de quiz! Antwoord jij het snelste en heb je de meeste vragen goed? Dan ga jij ervandoor met de eer, een mooi fotografieboek en een jaar lang digifoto Starter magazine op de mat.

Meedoen

De fotoquiz begint om 15:00 stipt, duurt een half uurtje en bestaat uit vijf vragen die wij op de pagina van het Facebookevenement plaatsen. Het antwoord plaats je onder de post met de betreffende vraag, voordat de volgende vraag gesteld wordt.  Let op: zorg dat je antwoorden op Facebook openbaar zijn, anders zijn deze niet zichtbaar en tellen ze niet mee!

Spelregels

Je mag maar één antwoord geven op iedere vraag, het antwoord mag niet bewerkt zijn. Wees er dus zeker van dat je het juiste antwoord geeft! Het eerste correcte antwoordt geldt. Wanneer een nieuwe vraag gesteld wordt, kan niet meer op de voorgaande vraag geantwoord worden. De persoon met de meeste goede antwoorden wint.  

Prijs

Met jouw deelname maak je kans op het Praktijkboek Macrofotografie van Nederpix en 4 uitgaven van digifoto Starter Magazine gratis! 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta