Airbags maken gekleurde wolken van poeder

Airbags maken gekleurde wolken van poeder

Nadja Geskus 660
Regelmatig worden er interessante en grappige video’s geplaatst door The Slow Mo Guys. Maar dit keer komen ze met een wel heel mooie video. Ze laten enorme wolken van gekleurd poeder de lucht in vliegen, door airbags af te laten gaan. Het resultaat is prachtig!

The Slow Mo Guys

Filmen in slow motion kan een grappig effect geven, maar de techniek kan ook gebruikt worden om dingen uit te leggen. Het Youtube-kanaal van The Slow Mo Guys bevat grappige- maar ook leerzame filmpjes. Iedere keer wordt er een nieuw onderwerp gevonden voor hun slow-motion video's. Zo plaatsten ze bijvoorbeeld een leerzaam filmpje over hoe de mechanische sluiter van je DSLR precies werkt. Maar dit keer komen ze met een prachtige video waarin ze gekleurd poeder op airbags plaatsen, die ze vervolgens af laten gaan.

Airbags en poeder

Het is bijzonder leuk om te kijken hoe Gav en Dan alle airbags aan elkaar hechten met draden, waarna ze vervolgens een holle cilinder van zilverpapier eromheen plaatsen. Binnen de cilinder wordt het gekleurde poeder geplaatst. Zodra de airbags afgaan ontstaat er een prachtig spectakel van gekleurd poeder! Een prachtig resultaat, wat inspiratie oproept voor een geweldige fotoshoot!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja