Adverteren

Tim 31632
digifoto Starter zag in 2012 het levenslicht en is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende titel op de markt van fotografiemagazines.

Gedrukte magazine
Jaargang 4
Frequentie 4x per jaar
Oplage 35.500 exemplaren
Extra verspreiding 2.000+ edities (beurzen en events)
Partners 63.000
Verspreiding Via boekhandel/kiosk in Nederland en België en online
Mediakit

Scherp in beeld bij 130.000 ambiteuze starters
Voor fotografen die hun eerste stappen zetten is er digifoto Starter, met een gepassioneerde gemeenschap van 130.000 fotografieliefhebbers.

digifoto Starter is de zustertitel van DIGIFOTO Pro, speciaal voor beginnende fotografen. De inhoud sluit aan op de ambitie van de doelgroep om lezend, experimenterend en door kennis te delen snel een hoog niveau te bereiken. digifoto Starter is een toegankelijk platform voor iedereen die advies zoekt over het maken van de mooiste foto’s en de aanschaf van het juiste materiaal. Internet speelt daarbij een grote rol. Hier vinden de leden van de community niet alleen actuele informatie, maar ook stap-voor-stap handleidingen, wedstrijden en gallery’s om foto’s in te zenden.

Enthousiast, leerzaam en deskundig
De redactieformule van digifoto Starter draait allereerst om een passie voor fotografie. Prachtige voorbeelden met daarbij een heldere uitleg over hoe je een bepaalde techniek uitvoert, vormen de kern van het blad. Daarnaast staan het blad en de website vol met praktische informatie. Hoe maak je een goede print op canvas? Welke digitale spiegelreflexcamera is de beste aankoop? Alles komt aan bod en via de website en social media is er volop interactie om informatie uit te wisselen. Bijna 90% van de lezers van het magazine bezoekt ook regelmatig de website.

De lezer
De community van digifoto Starter bestaat uit fotografen met nog relatief weinig vakkennis, die snel een hoog niveau willen bereiken. Hier steken ze veel tijd en het nodige geld in. De informatie uit digifoto Starter gebruiken ze om hun vaak grote aankopen op een doordachte manier te doen. Mede vanwege de betrouwbaarheid worden het magazine en de site hoog gewaardeerd door de lezers.

Mogelijkheden voor adverteerders
Met DIGIFOTO Pro en digifoto Starter beschikt u over twee titels met een sterk bereik onder fotografen die een serieus niveau hebben of dit willen bereiken. We bieden u als adverteerder veel interessante mogelijkheden om met hen in contact te komen. We adviseren u graag. Neem voor meer informatie contact op.

 

Verschijningsdata 2016

1.2016 - februari
2.2016 - juni
3.2016 - september
4.2016 - december