Adembenemende fotoalbums

Adembenemende fotoalbums

Redactie 1004
Ben je op zoek naar het beste fotoboek voor je mooiste foto's? Elka Color heeft een nieuw en uniek fotoboek in haar brede assortiment fotoproducten: het hdbook, powered by Canon. Een 'high definition'-fotoboek, speciaal voor je beste en mooiste foto's.

Advertorial

Dit luxueuze 'high definition' fotoboek is toonaangevend vanwege de combinatie van haarscherp beeld, prachtige kleurweergave en duurzaamheid. De keuze van professionals! Het hdbook is nú te koop via de eenvoudige bestelsoftware van Elka Color.

De mooiste foto's worden gemaakt op de mooiste momenten in je leven. Herinneringen aan een huwelijk, geboorte of verre reis wil je voor eeuwig tastbaar maken. Een fotoboek is hiervoor het ideale product. Je pakt het er snel bij en bent in no time even terug in het moment. Je meest bijzondere herinneringen verdienen echter meer dan zomaar een fotoboek.

hdbook powers by Canon

Het aanbod fotoalbums op de markt is groot, maar de kwaliteitsverschillen zijn ook groot. Papiersoort, binding, coversoort, printer, kleurweergave, omvang; zomaar een aantal zaken die de kwaliteit zwaar beïnvloeden. Elka Color heeft een nieuw fotoboek in haar assortiment, dat hét neusje van de zalm is op de wereldwijde fotoboekenmarkt: het hdbook. Presentatie van het hdbook op Photokina 2014 leverde zeer lovende en zelfs verbijsterde reacties op van zowel professionals, prosumers als consumenten.

hdbook powers by Canon

Ontwerp het zelf

Het hdbook is verkrijgbaar in vijf verschillende formaten, van 21x21 cm tot 42x30 cm en is uit te breiden tot 100 pagina's (vanaf 24 pagina's). De fotoalbums zijn uitgevoerd op Canon fotopapier dat speciaal is ontwikkeld voor hdfotoafdrukken. Kies voor een matte (Canon Lustre 230 gram) of glanzende (Canon Glossy 250 gram) afwerking. De vlakke 'flat-spread' Canon binding zorgt ervoor dat het fotoboek 180-graden opent, ideaal voor panoramafoto's. Het hdbook heeft een extreem lange levensduur van meer dan 300 jaar. Ontwerp en bestel je eigen hdbook via de eenvoudige on- of offline software op www.elkacolor.com. Elka Color verzendt haar producten in de gehele Benelux, binnen enkele werkdagen en tegen gelijke lage verzendkosten.

hdbook powered by Canon

Exclusieve lezersaanbieding

Bezoekers van digifotostarter.nl ontvangen tot en met 31 december 2014 een exclusieve kennismakingskorting op het hdbook van maar liefst 20 procent. Je bestelt al een hdbook voor €43,99 i.p.v. €54,99! Gebruik bij je bestelling op www.elkacolor.com de kortingscode DIGIHDBOOK.

Klik hier voor meer informatie en de actievoorwaarden.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie