9 jaar oude huwelijksfotografe

9 jaar oude huwelijksfotografe

Nadja Geskus 473
Dat kinderen soms erg goed blijken te zijn in fotografie wisten we, maar dat ze ook echt trouwreportages maken is toch wel bijzonder! De Engelse Regina Wyllie is negen jaar oud en is samen met haar vader professioneel huwelijksfotograaf. Sinds haar derde fotografeert ze al en doet dit uitsluitend handmatig.

Veel jonge fotografen zijn in elk geval tiener, maar dit meisje is toch wel bijzonder. 9 jaar en al professioneel fotografe. 

 Op haar derde pakte de Engelse Regina Wyllie, dochter van fotograaf Kevin Wyllie, al een camera op en sindsdien is ze erg bekwaam geworden in de fotografie. Nu is het zelfs zover dat ze officieel als tweede fotograaf aanwezig is bij de bruiloften die haar vader fotografeert. Sterker nog, sommige bruiden vragen zelfs speciaal naar de jonge fotografe. 

De jonge Regina had eerder al succes met een foto van haar vader met een bruid. Vader Kevin draagt een riem van ThinkTank en dat bedrijf vond de foto zo mooi dat ze hem hebben gebruikt in een reclame. Zie de foto bovenaan het artikel. 

Handmatig

Regina fotografeert uitsluitend op de handmatige stand en weet precies wat ze doet. Het moet gek lopen wil Regina in de toekomst niet een veelgevraagd huwelijksfotograaf worden.

Regina Wyllie 9 jaar oude huwelijksfotografe

Bron

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja