5 tips van week 29

5 tips van week 29

Jasper van Bladel 530
Het kan soms erg lastig zijn om met iets nieuws te beginnen. Zo ook fotografie. Daarom geven wij bijna elke dag een tip om verder te komen met fotografie en om je te stimuleren om er mee door te gaan. Vandaag zetten we alle tips nog één keer voor je op een rijtje.

Opzetlenzen voor je smartphone

Als fotograaf wil je natuurlijk graag overal foto’s maken! Het kan alleen vervelend zijn om altijd je hele uitrusting mee te nemen. Tegenwoordig zijn er leuke mogelijkheden om met je smartphone betere foto’s te maken, waaronder de opzetlens.

Lees meer

Afwisseling 

Vandaag een kleine, maar niet onbelangrijke tip van de dag. Afwisseling kan natuurlijk heel breed worden getrokken, maar vandaag willen we het over de afwisseling hebben van staande en liggende foto’s.

Lees meer

Houd je batterij koel

Eindelijk zijn de zomerdagen aangebroken in Nederland! De regenbuien zijn gelukkig overgetrokken en schijnt de zon op zijn felst. De temperaturen schieten dan ook omhoog. Heerlijk toch? Lekker bruin worden! Maar voor de batterij van je camera is het niet zo’n pretje.

Lees meer

Gebruik je zonnekap

Het is maar een klein stukje plastic, maar een zonnekap heeft veel voordelen. Gebruik deze dan ook altijd op je lens! Maar waarom?

Lees meer

Druk je foto's af

Een foto was vroeger per definitie een afdruk. Tegenwoordig zit je met digitale bestanden op je computer, die bij veel mensen nooit verder komen dan de harde schijf. Dat is zonde, want een foto wordt speciaal als je hem in je handen kunt houden. En er zijn nog meer redenen!

Lees meer