4 websites voor goede afdrukken

4 websites voor goede afdrukken

Nadja Geskus 2345
Het maken van foto’s is erg leuk, maar het geeft nog een extra boost als je je foto’s afgedrukt ziet. Aan de muur komen je foto’s vaak pas echt goed tot zijn recht. Iets om trots op te zijn! Wij hebben een paar websites voor je op een rijtje gezet waar je je foto’s goed kunt laten afdrukken.

Profotonet

Profotonet staat erg goed aangeschreven. Het fijne van Profotonet is dat je kunt aangeven dat ze geen correcties op je beeld mogen toepassen. Dit is prettig als je zelf je foto al helemaal op smaak hebt bewerkt. Via hun website kun je het kleurprofiel van de printer downloaden. Deze kun je dan zelf gebruiken, zodat je precies weet hoe straks je foto uit de printer komt rollen.

4 websites voor goede afdrukken

Pixum

Pixum heeft een nieuw soort papier waar je je foto’s op kunt laten afdrukken; aquarelpapier. Het is een hoogwaardig papier met een zachte, matte optiek. Je foto’s worden op die manier prachtig afgedrukt en zien er net wat luxer uit dan normaal.

WhiteWall

Foto’s op hout afgedrukt zie je vaker, maar je weet nooit hoe de foto uitpakt met de houtstructuur. Elk hout is namelijk anders. WhiteWall drukt de foto’s echter af op fotopapier en verzegeld de foto met een houten achterwand. Zo heb je je foto op hout, zonder dat de houtstructuur de foto in de weg zit. Een geïntegreerd ophangsysteem zorgt er voor dat je het resultaat gemakkelijk aan de muur kunt ophangen.

4 websites voor goede afdrukken

Albelli

Een andere mooie optie om je foto’s af te drukken is aluminium. Albelli heeft de mogelijkheid om dit soort afdrukken te maken die zowel voor binnen en buiten geschikt zijn. Met een mooie matte afwerking heb je geen last van weerspiegelingen, handig als je de foto buiten op wilt hangen en geen last wilt hebben van de zon. Het onzichtbare ophangsysteem zorgt ervoor dat je je foto’s op een mooie manier kunt ophangen.

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja