4 tips van week 28

4 tips van week 28

Nadja Geskus 404
Het kan soms erg lastig zijn om met iets nieuws te beginnen. Zo ook fotografie. Daarom geven wij bijna elke dag een tip om verder te komen met fotografie en om je te stimuleren om er mee door te gaan. Vandaag zetten we alle tips nog één keer voor je op een rijtje.

Tip van de dag 11 juli: ga 's nachts op pad

Tip van de dag 11 juli: ga 's nachts op pad

Het kan soms erg lastig zijn om met iets nieuws te beginnen. Zo ook fotografie. Daarom geven wij jou in deze rubriek elke dag een tip om verder te komen met fotografie en om je te stimuleren om er mee door te gaan. De tip van vandaag: ga 's nachts op pad.

Lees meer...

zonnekap

3 doe-het-zelf tips

Geen tip van de dag, maar wel leuke doe-het-zelf tips! Fotografie is alles behalve een goedkope hobby. Je begint bij de camera met mogelijk ook een paar lenzen maar zelfs dan, voordat je überhaupt de kans hebt gehad om te beginnen, realiseer je je dat dit niet altijd genoeg is. Daarom laten we met de volgende tips zien dat het niet altijd duur hoeft te zijn.

Lees meer...

4 mooie cameratassen die je mee kunt nemen op vakantie

Tip van de dag 13 juli: compacte apparatuur

Het kan soms erg lastig zijn om met iets nieuws te beginnen. Zo ook fotografie. Daarom geven wij jou in deze rubriek elke dag een tip om verder te komen met fotografie en om je te stimuleren om er mee door te gaan. De tip van vandaag: compacte apparatuur.

Lees meer...

Tip van de dag 16 juli: wees onopvallend

Tip van de dag 16 juli: wees onopvallend

Het kan soms erg lastig zijn om met iets nieuws te beginnen. Zo ook fotografie. Daarom geven wij jou in deze rubriek elke dag een tip om verder te komen met fotografie en om je te stimuleren om er mee door te gaan. De tip van vandaag: wees onopvallend.

Lees meer...

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja