3 handige tips voor Instagram

3 handige tips voor Instagram

Aäron Nasarany 379
Naast Facebook en 500px is Instagram een geliefde social media platform onder de fotografen. Instagram is ideaal om jouw werk onder de aandacht te brengen bij misschien wel potentiële klanten en nieuwsgierige kijkers. Maar hoe kun je je Instagram foto’s tot een hoger plan tillen?

Instagram

Over instagram en fotografie is al veelvuldig geschreven. In dit artikel lees je bijvoorbeeld de top 10 meest ingecheckte Nederlandse locaties op Instagram of waar je je foto’s direct kunt publiceren op Instagram vanuit Lightroom. Instagram is hot en ontwikkelt zich continu om bij de tijd te blijven.

Foto’s

Het is algemeen bekend dat Instagram filters heeft om jouw foto’s een leuk effect mee te geven. De definitie van een goeie foto is niet afhankelijk van het soort filter, maar is compleet afhankelijk van de persoon achter de camera. Jij bepaalt tenslotte het beeld, de filters op Instagram kunnen een leuk effect meegeven op basis van je wensen. Bovendien heeft Instagram ook een apart kopje waar je bijvoorbeeld de helderheid, contrast en schaduwen kunt aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om te spelen met compositie en te kijken vanuit verschillende hoeken. In de video hieronder krijg je 3 handige tips. Bekijk de video hieronder.

 

De video is gemaakt door Mango Street. Een creatief duo met een passie voor fotografie op het gebied van lifestyle en bruiloftfotografie. Inmiddels hebben zij al gewerkt voor grote merken zoals Gatorade en McDonalds.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron