3 betaalbare objectieven van Nikon op een rij

3 betaalbare objectieven van Nikon op een rij

Sabine Vollebregt 813
Om een mooie foto te maken heb je naast de body ook een lens nodig. Wij hebben een lijst samengesteld met drie betaalbare en kwalitatief goede objectieven van Nikon.

Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8G

Deze lens heeft een diafragma van f/1.8 voor een helder zoekerbeeld en een prachtig onscherpe achtergrond met een kleine scherptediepte. Met dit objectief is een stille, snelle en accurate scherpstelling mogelijk wat komt door de Nikon’s Silent Wave Motor. Tevens weegt dit objectief slechts 185 gram, dus ideaal om mee te nemen.

Dit objectief is bij CameraTools verkrijgbaar voor € 222,50


Nikon AF-S Nikkor DX 40mm f/2.8G Micro

Dit objectief is ontworpen om fijne details vast te leggen en het beschikt over een reproductiemaatstaf van 1:1 voor prachtige, levensechte beelden. Met deze lens is het mogelijke om details die niet met het blote oog zichtbaar zijn vast te leggen. Omdat dit objectief is uitgerust met Nikon's exclusieve Silent Wave Motor (SWM) is het mogelijk om te fotograferen zonder het onderwerp te storen.

Dit objectief is bij CameraTools verkrijgbaar voor € 299,-

 

Nikon AF-P Nikkor DX 70-300mm f/4.5-6.3G ED

Deze lens is een nieuw ontworpen super-teleobjectief voor de DX serie van Nikon. Dankzij de nieuwe stappenmotor stelt het objectief snel en stil scherp wat ideaal is voor video’s en foto’s. Dit objectief maakt gebruik van een uniek ED glas, dit beperkt chromatische aberratie tot een minimum en zorgt voor levendige kleuren met een hoog contrast en scherpte.

Dit objectief is bij CameraTools verkrijgbaar voor € 349,-