24 uurs WhatsApp Status nu ook beschikbaar

24 uurs WhatsApp Status nu ook beschikbaar

Fokelien Broekstra 749
WhatsApp gaat ook met zijn tijd mee, niet alleen Instagram en Snapchat hebben de beschikking over een 24uurs status, ook op WhatsApp kun je nu een video of foto maken die vervolgens 24 uur zichtbaar is voor jouw contacten.

Vrijdag

Uiterlijk vrijdag zal iedereen de update kunnen downloaden meldt WhatsApp. De eerste telefoons zullen de update op dit moment al hebben ontvangen. Afgelopen november werd de nieuwe functie al getest. Hieruit is gebleken dat de update een mooie aanvulling op de WhatsApp app is.

Status

Na het updaten van de app kun je door middel van foto’s en video’s een status laten zien. Je kunt hier ook eerder gemaakte foto’s en video’s toevoegen. Je kunt hierdoor ook foto’s die je met een camera gemaakt hebt toevoegen aan je status. Daarnaast kun je smileys, teksten, tekeningen of gifjes toevoegen. De status kan bijvoorbeeld handig zijn om wat van jou fotowerk te laten zien en op te vallen tussen contacten die jou als fotograaf in hun telefoon hebben staan.

Menubalk

De nieuwe functie is te vinden in je menubalk. Je kunt in de privacy instellingen aangeven wie jou status mag zien, je kunt dit instellen voor alle contacten, je kunt mensen uitsluiten of maar een aantal mensen kiezen. Hierdoor ben je flexibel in wie je een foto wil sturen en wie niet.
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien