17 juni: Vaderdag

17 juni is vaderdag: Doe een abo digifoto Starter cadeau

jesse kraal 2895
Doet je vader keihard zijn best om mooie foto's te maken, maar zijn de vakantiefoto's nog steeds onder de maat? Heeft je vader net van zijn spaargeld een spiksplinternieuwe spiegelreflexcamera gekocht? Dan hoef je niet verder te zoeken, doe hem een abonnement op digifoto Starter cadeau!
vaderdag

Voor 17,50 euro geef je je vader vier edities van digifoto Starter cadeau, wij zorgen dat deze bij je vader op de deurmat komen te liggen. Dan hoef je voor 17 juni alleen nog een lekker ontbijtje voor je pa te regelen. Natuurlijk stopt het cadeau-abonnement na die vier edities, zodat je niet onverhoopt tegen hogere kosten aankijkt.

Betere foto's in no-time

digifoto Starter staat boordevol tips en handige artikelen voor de beginnende fotograaf. Binnen no-time zullen de foto's van je vader met sprongen vooruit gaan. Zo wordt het bekijken van zijn vakantiefoto's straks weer leuk! Goed idee? Vul dan snel je gegevens in via het webformulier.

afbeelding van jesse kraal
Door: Jesse Kraal

Jesse Kraal | Redacteur

Jesse (26) is naast zijn werk als redacteur bij DIGIFOTO ook zelfstandig fotograaf. Je kunt rustig stellen dat fotografie, zowel digitaal als analoog, zijn passie is.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Vincent van Kooten

Wanneer ligt de tweede Digifoto Starter in de winkels?

afbeelding van Julian

Vanaf morgen! Vrijdag 15 juni.