Fotowedstrijd: Winterweer

Fotowedstrijd: Winterweer

Julian 6193
Sneeuw hoort bij de winter, maar in Nederland en België hebben we minstens net zo vaak te maken met regen, mist, storm, hagel en onweer. Ga op zoek naar mooie, opvallende of extreme winterse weersomstandigheden en leg deze zo mooi mogelijk vast. Trek er op uit, warm daarna lekker op met een kop warme chocolademelk en stuur ons je mooiste foto's. Wie weet ga jij er met één van deze mooie prijzen vandoor!

Trotseer de kou en overtuig ons met je winterse foto's! Wil je eerst wat tips lezen voor je aan de slag gaat? Dat kan! Klik hier voor een artikel waarin we je uitleggen hoe je je kostbare apparatuur beschermd tegen het winterse weer. Tips voor het fotograferen van de sneeuw vind je hier.

Hoofdprijs - Panasonic Lumix TZ30 t.w.v. € 369,-

Met een Leica-opjectief met 20x-optische zoom, een 3-inch touchscreen, een High Sensivity MOS-sensor en razendsnelle autofocus, is dit een van de meest complete compactcamera's van het moment. Door het compacte formaat past de Panasonic in vrijwel iedere jas- of broekzak. De letters TZ in de naam staan voor 'Travel Zoom' , deze camera is dan ook een ideale reisgenoot.

Hoofdprijs

Info: www.panasonic.nl

Tweede prijs - Clik Elite Klettern t.w.v. € 219,-

Speciaal voor de actieve klimmers en klauteraars ontwierp Clik Elite deze Klettern. Een robuuste rugzak met een klassiek maar stijlvol uiterlijk. Niet alleen kun je er een spiegelreflex met twee objectieven en een flitser in kwijt, de tas biedt ook plaats aan een 17-inch laptop en een statief.

Clik Elite Klettern

Info: www.clikelite.nl

Derde prijs - Velbon Sherpa 803R t.w.v. € 129,-

Deze veelzijdige alleskunner is geschikt voor dslr-objectiefcombinaties tot 4 kilogram. Dankzij de uitneembare middenzuil is het statief ook prima geschikt voor productfotografie of stillevens.

Velbon

Info: blog.degreef-partner.nl

Inzenden kan tot en met 13 januari 2013

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren

  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

 • Stap 2 - Uploaden

  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd

  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

 • Inzendingen bekijken

  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Inzendtermijn

Inzenden kan tot en met 13 januari 2013, 23:59. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 13 januari 2013.

Met dank aan Panasonic, Degreef & Partner en Clik Elite voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Suzanne Bosch

Wanneer is de uitslag van deze wedstrijd?