Fotowedstrijd: Winter

Fotowedstrijd: Winter

Redactie 7041
De tijd van buiten eten en korte broeken is alweer een tijdje voorbij en de winter laat steeds vaker van zich horen. De één houdt ervan en de ander moet er niets van hebben, maar fotogeniek is de winter zeker. Tijd voor een fotowedstrijd ‘Winter’, lijkt ons.

De zomer mag dan misschien een aangenamer jaargetijde zijn om in te fotograferen, de winter is net zo of zelfs nog fotogenieker. IJs, kou, sneeuw en regen zorgen voor spannende plaatjes en in winterse details leer je de wereld vaak op een heel andere manier kennen. In deze fotowedstrijd geven we je de vrije hand. Wordt het een winters landschap, een ijs-macro of een portret met muts? We zien jullie foto’s graag tegemoet.

Inzenden kan tot en met 31 januari 2018

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best!

Bekijk hier alle inzendingen. Inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Maximaal twee inzendingen per persoon - inzenden kan tot en met 31 januari 2018

1e prijs: LaCie D2 USB 3.0 4TB

De LaCie d2 4TB USB 3.0 is een externe harde schijf met een USB 3.0-aansluiting en 4TB opslagcapaciteit. Naast de grote opslagcapaciteit heeft de LaCie d2 natuurlijk de bekende betrouwbaarheid van LaCie. De d2 is volledig USB-compatibel. Ook heeft de d2 een volledig aluminium behuizing uit één stuk voor ongelooflijk lage trillingen en uiterst weinig geluid in bedrijf.LaCie

Met veel dank aan LaCie voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Ter waarde van € 181,-

2e prijs: Pixum afdruk op aluminium

Je foto printen op papier en inlijsten kan mooi zijn, maar sommige foto’s komen beter uit op een ander materiaal, bijvoorbeeld aluminium. De kleuren, contrasten en tinten komen er extra bijzonder uit te zien op een dergelijke afdruk. Bij Pixum kun je terecht voor zo’n aluminium-afdruk en wij denken dat een winterse foto perfect uitkomt op dit mooie materiaal. Deze tweede prijs is dan ook een afdruk van je mooie winterse foto op aluminium bij Pixum.Pixum

Met veel dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen

Ter waarde van € 100,-

3e prijs: Saake Powerpakket Deluxe

Je kunt nooit genoeg power hebben en daarom deze mooie prijs van Saake Shop: een Powerpakket Deluxe met daarin duo USB oplader en een krachtige 8000mAh powerbank. Maar dat niet alleen, ook horen er twee accu’s bij (uiteraard specifiek voor jouw camera-model). Zo heb je altijd en overal genoeg power bij je, zodat je nooit hoeft te stoppen met fotograferen.Saake Shop

Met veel dank aan Saake Shop voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Ter waarde van € 79,-

Inzending t/m 31 januari 2018

Je hebt tot en met 31 januari 2018 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op! Maximaal twee inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 31januari 2018.
afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie