Fotowedstrijd: Water

Fotowedstrijd: Water

Tim 7923
Water leent zich erg goed als onderwerp voor fotografie. Denk maar eens aan het werken met lange sluitertijden in combinatie met een stromende beek, een waterval of een ruige branding.

Inzenden kan tot en met 30 november 2018

Niet voor niets staat dit thema centraal bij de fotowedstrijd. Of je nu puur water fotografeert, een rivier, een beekje, het strand of een waterval… Laat je inspireren door het water. We zien jouw foto's graag tegemoet. Succes én veel plezier!

Bekijk hier alle inzendingen

Maximaal twee inzendingen per persoon.

1e prijs: Nikon Coolpix W300 t.w.v. €469,-

De robuuste COOLPIX W300 is een weerbestendige compactcamer a met duikdiploma. Geniet van de hoge beeldkwaliteit, eenvoudige verbindingsmogelijkheden en GPS-positiebepaling. Een reisgenoot voor in de wildernis, in de stad en alles daar tusse nin. De COOLPIX W300 is geschikt voor een diepte tot 30 meter onder water en is bestand tegen te mperaturen tot -10 graden Celsius. De W300 heeft een zestienmegapixelsensor met een senso rgrootte van 1/2,3", een brandpuntsafstand van 24-120mm en 5x optische zoom. Video's kunnen in 4k op 30fps worden opgenomen of in full-hd- resolutie met stereogeluid. De W300 beschikt over beeldcompensatie en kan zeven beelden per seconde schieten in de burstmodus. Het diafragma van de lens is f/2.8 in de groothoekstand en f/4.9 in het telebereik. De COOLPIX W300 is voor zien van SnapBridge, hiermee kan je gemakkelijk je beelden direct delen met je smartapparaat.

Met dank aan Nikon Nederland voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

2e prijs: LaCie D2 Thunderbolt 3 (6TB) t.w.v. €349,-

De d2 Thunderbolt™3 is de perfecte geheugenuitbreiding voor je laptop of alles-in-eencomputer en leent zich uitstekend voor professionele creatieve toepassingen die veel bandbreedte vergen. De nieuwe LaCie d2 is uitgerust met Thunderbolt 3- en USB 3.1-snelheden via de USB-C-poort. Bovendien is dit het eerste LaCieproduct met de Seagate® BarraCuda® Pro HDD (6TB), met de beste prestaties en betrouwbaarheid van de gehele branche en een garantie van vijf jaar, inclusief Rescue Data Recovery Services. Terwijl de LaCie d2 zich bezighoudt met het veilig houden van je bestanden, kun jij je als creatieve professional volledig richten op wat je het beste kunt: dingen maken.

Met dank aan LaCie voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

3e prijs: Rollei C4I + 53P Ball Head t.w.v. €119,-

De Rollei C4i + 53P Ball Head is ideaal voor het maken van beelden laag boven de grond. Met een minimale werkhoogte van 17,5 centimeter maak je stabiel je macro- of landschapsopnames. De maximale werkhoogte van 145 centimeter maakt dit statief ook geschikt voor portretten. Het statief weegt 1,3 kilo en wordt standaard geleverd met een balhoofdkop en een stevig foedraal. Hierdoor ben je als reizende fotograaf startklaar.

Met dank aan Rollei voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Inzending t/m 30 november 2018

Je hebt tot en met 30 november 2018 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op! Maximaal twee inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Media & Content (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Clipboard Media & Content heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Media & Content zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 30 november 2018.
afbeelding van valprinzie_107273

tof

afbeelding van sjerren_107365

Wanneer kunnen we de uitslag verwachten?