Fotowedstrijd: Vakantiefoto's

Fotowedstrijd: Vakantiefoto's

jesse kraal 4125
Veel vrije tijd, lekker weer en een mooie omgeving, vakantie is vaak de ideale gelegenheid om flink aan het fotograferen te slaan. Je mooiste vakantiefoto kan ook nog eens verzilverd worden met een mooie prijs, zoals een heuse Leica.

In digifoto starter 2.2012 geven we je een flinke dosis tips voor reisfotografie. Heb je er wat van opgestoken? Laat het ons zien! We zijn heel benieuwd naar de foto's waarmee je bent thuisgekomen. De drie beste foto's belonen we met een prijs, de hoofdprijs bestaat uit een heuse Leica. Blijf je thuis deze zomer? Ook foto's van je vakantiebesteding in Nederland of België mogen meedoen!

Hoofdprijs: Leica V-Lux 40 t.w.v. € 599,-

Gloednieuw en bij ons al te winnen: deze superstijlvolle compactcamera van Leica. Met 20x optische zoom zul je op reis én thuis geen foto meer missen. Dankzij de nieuwe sensor kun je ook bij minder licht nog steeds goede foto's maken. Eigenlijk jammer dat je deze camera niet hebt vóór dat je op reis gaat.

Leica V-Lux40

Tweede prijs: Velbon Sherpa 803R t.w.v. € 129,-

Dit slimme statief kun je met de meegeleverde tafelklem ook aan tafels, deuren en andere platte objecten vastklemmen. Met het balhoofd kun je je camera eenvoudig in elke richting verstellen. Je kunt op de Velbon camera-objectiefcombinaties van maximaal vier kilo kwijt.

Velbon

Derde prijs: Lowepro Event Messenger 150 t.w.v. € 69,-

Stijlvolle en degelijke schoudertas, ideaal voor op reis. Door het discrete ontwerp zien anderen niet direct dat je een fototas bij je draagt. In het hoofdvak is ruimte voor een camera en een of twee extra objectieven, in het voorvak kun je geheugenkaartjes en je telefoon kwijt. Ook voor een kleine laptop of tablet is ruimte in de Lowepro.

lowepro

Met dank aan Transcontinenta en Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen


Inzenden kan tot en met zondag 22 juli 2012

Zo doe je mee met de wedstrijd

 • Stap 1 - Registreren

  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

 • Stap 2 - Uploaden

  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd

  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wesdtrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

 • Inzendingen bekijken

  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Inzendtermijn

Inzenden kan tot en met zondag 22 juli 2012, 23:59. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Starter – hierna te noemen DIGIFOTO Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 22 juli 2012.


afbeelding van jesse kraal
Door: Jesse Kraal

Jesse Kraal | Redacteur

Jesse (26) is naast zijn werk als redacteur bij DIGIFOTO ook zelfstandig fotograaf. Je kunt rustig stellen dat fotografie, zowel digitaal als analoog, zijn passie is.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Bekijk alle artikelen van Jesse