Fotowedstrijd: Lentekriebels

Fotowedstrijd: Lentekriebels

Julian 7746
Officieel begint de lente op 20 maart, maar bij ons begint het al te kriebelen! Om alvast goed in de stemming te komen is het thema van deze fotowedstrijd 'lentekriebels'. Ga op pad met je camera en leg de beginnende lente vast en wie weet win jij een van de mooie prijzen!

Van winter hebben we dit jaar amper kunnen spreken, gevroren heeft het amper en sneeuw hebben we niet gezien. De natuur lijkt nu al lente te vieren en dus doen wij vrolijk mee. Niet alleen het weer is reden goed gemutst te zijn, ook de prijzenpot stemt vrolijk. We mogen namelijk weer een hoop mooie spullen weg geven, mocht je winnen dan kan jouw fotoseizoen al niet meer stuk!

Hoofdprijs: B+W filterpakket t.w.v. 599 euro

In digifoto Starter 1.2014 kun je alles kunnen lezen over filters voor je camera. Met deze fotowedstrijd krijg je de kans om een compleet filterpakket van topkwaliteit te winnen in een filtermaat naar keuze! Win je de hoofdprijs, dan krijg je een set B+W-filters van de hoogste kwaliteit, bestaan de uit een B+W MRC Nano XS-Pro Digital UV-filter, KSM MRC Nano XS-Pro Digital polarisatiefilter, 103 MRC ND-grijsfilter en een VZL 5 close-upfilter.
Info: www.degreef-partner.nl

Tweede prijs: Waterdichte Ortlieb Day-Shot t.w.v. 319 euro

Veel cameratassen kunnen wel tegen een spatje water, deze Ortlieb P9651 Day-Shot kan echter veel meer hebben. De tas kan worden ondergedompeld voor een periode van dertig minuten op een diepte van één meter, zonder dat er water in het hoofdvak binnendringt!
De tas heeft een bevestiging voor een statief, een buitenflap met accessoirevlakken (niet waterdicht) en een slijtvaste bodem. Bovendien krijg je maar liefst vijf jaar garantie.
Info: www.schweitzerimport.nl

Ortlieb

Derde prijs: Accu, geheugenkaart en statief t.w.v. 75 euro

Een extra accu, geheugenkaart en een compact statief zijn altijd handig. Win je de derde prijs, dan scoor je alle drie! Dit pakket van Saake Shop bestaat uit een snelle Sandisk SDHC 16GB Utra-kaart, een accu voor je camera (naar keuze) en een handig mini-statief van Velbon.
Info: www.saake-shop.nl

Saake

Met dank aan Degreef & Partner, Schweitzer Import en Saake Shop voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Let op: maximaal twee inzendingen per persoon!

Inzenden t/m zondag 20 april

Je hebt tot en met zondag 20 april (23:59) de tijd om je foto in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 20 april 2014.